Po zaakceptowaniu transakcji BLIK aplikacja mobilna przechodzi do widoku Portfela, przez co osoby znajdujące się w pobliżu podczas dokonywania zwykłej płatności mogą zobaczyć, ile mam pieniędzy na rachunkach.

Chciałbym, aby dało się ustawić inną akcję po zaakceptowaniu płatności, np. automatyczne wylogowanie (powrót do ekranu głównego aplikacji).

Dodam, że gdy chcę płacić BLIKiem, nie loguję się i nie wchodzę do Portfela, lecz na ekranie głównym aplikacji wybieram "BLIK; Wypłata z bankomatu, płatność i przelew na telefon".
daroc
daroc 15.05.2017

Komentarze

mrharker666
mrharker666
15.05.2017

dokładnie 6 postów niżej pisałem to samo :) po bliku jak się naciśnie ok automatyczne wylogowanie i będzie super albo przycisk wyloguj pewnie to wprowadzą bo jest to do zrobienia :D


Krzysztof
gbr
29.05.2017

Słuszne spostrzeżenia. @daroc, @mrharker666 czy coś takiego was zadowoli?

Blik_wyloguj_atm


mrharker666
mrharker666
11.06.2017

oczywiście super pomysł tak może być :)


Artur
arturosz
15.06.2017

@gbr - taka opcja będzie idealna


Krzysztof
gbr
20.06.2017

Cieszę się, że wam przypadło do gustu :). Przy najbliższych zmianach w BLIKu postaramy się to dodać.


MAREK
mcumberpl
20.06.2017

@gbr pomysł bardzo dobry.


Adrian
Ukrytyznak
25.06.2017

Good jobs przyda się


mrharker666
mrharker666
01.11.2017

kiedy w końcu będzie automatyczne wylogowywanie ? post dodałem w czerwcu a w aplikacji nie zauważyłem tej zmiany